Написати нам Telegram
Написати нам Viber
Написати нам WhatsApp
Будуєтесь? Не гайте час та замовляйте вікна ще на стадії будівництва!

Чому варто замовити вікна на початковій стадії будівництва, який етап будівництва є найбільш вдалим для монтажу вікон, а також які вікна найкраще обрати — розповідаємо нижче.


Замовляти вікна під час будівництва
 
 завбачливе рішення. Момент, поки ви лише будуєте омріяне житло, найкраще підходить для підбору усіх необхідних структурних елементів помешкання.  Так ви забеспечуєте собі своєчасні терміни заселення в житло, а за умови похибки у замовленні, матимете достатньо часу, аби розв'язати можливі проблеми. Проте можете бути певні, що завдяки високій автоматизації процесів та мінімізації людського фактора на нашому виробництві, ми на 99% гарантуємо бездоганний результат  продукції.


Пластикові вікна в приватний будинок: які ж обрати?
Існує правило щодо приватних будинків — встановлювати лише «теплі» вікна. Це пояснюється тим, що у будь-якому котеджі площі набагато більше, аніж у квартирі. А отже й обігрівати таку велику територію складніше.
У приватний будинок ми радимо встановлювати шестикамерні енергоефективні вікна REHAU Synego
. Такі віконні системи мають підвищену установчу глибину 86 мм, що значно зменшує тепловтрати.


Для установки вікон з ПВХ не важливо який сезон ви оберете:
Якщо будівництво і монтаж вікон завершується в осінній період, ми рекомендуємо замовити пластикові вікна. Варто не забувати про вентиляцію в будинку й обігрів, щоб волога не перетворювалася в конденсат на поверхні склопакетів. У протилежному випадку, це може спровокувати появу цвілі. Найвдалішим вважається монтаж вікон після штукатурення поверхонь, але до процесу укладання ізоляції стіни. Така послідовність гарантує відсутність накопичення вологи, яка може викликати утворення конденсату у шарі утеплення в зимовий період. А замерзання конденсату в шарі піни призведе до пошкодження монтажного  шва.

На весні та влітку установка вікон може проводитися до виконання процесу штукатурення. У такому випадку, вікна слід заклеїти плівкою або видалити стулку та захистити елементи рами. Прийнятна температура для нанесення штукатурки —8°C. Після висихання цього шару вікна монтуються, а після затвердіння піни — заштукатурюються укоси.

Інформація про те, на які фактори слід звернути увагу при виборі вікон, а також як зробити замовлення є на нашому сайті. Ми залюбки проконсультуємо вас із будь-якого запитання у фірмовому салоні ТМ Болена та на сайті в онлайн. Звертайтеся!

Дата: 26.12.2021